Wal-Martin mainos vahvistaa Xbox 360:n tulevan hintapudotuksen

Kaarlo Räihä
22. elokuuta, 2009 18:30

Microsoftin ja Sonyn välinen kova hintakilpailu Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleiden on jatkunut tällä viikolla vauhdikkaasti, kun Sony ilmoitti tiistaina alentavansa PS3-konsoleiden hintoja satasen verran, ja nyt myös Xbox 360:n hintapudotus on varmistunut Wal-Martin mainoksen myötä.
Kauppaketjun Yhdysvalloissa julkaisema mainos kertoo Xbox 360 Elite -paketin uudeksi hinnaksi 299,99 dollaria, joka on vastaava hinta kuin uuden PS3 Slimin hinta. Eliten hinta tippuu siis satasen verran, kuten huhut ennustivat ja hinta vastaa alennuksen jälkeen nykyistä Pro-pakettia, joka on katoamassa pian markkinoilta.
Uudet Elite-paketit eivät ole kuitenkaan aivan yhtä hyviä kaapeleiden osalta kuin aiemmat, sillä uudemmista paketeista puuttuvat sekä HDMI- että komponenttikaapelit, joten teräväpiirtokuvaa varten kuluttajien täytyy raottaa kukkaroidensa nyörejä, kuten myös PS3:n kohdalla.
Pro-pakettien tyhjentäminen varastoista tapahtuu toisten huhujen mukaan 50 dollarin hinnanalennuksen avulla, joten Yhdysvalloissa Pron voi saada pian omakseen 249,99 dollarin suositushinnalla.
Hinnanalennuksien on määrä astua voimaan ensi viikon sunnuntaina, joten Microsoftin virallinen tiedoste hinnanalennuksista julkaistaneen ensi viikolla ja samalla varmistuvat Euroopan uudet suositushinnat.

Pelikonsolit AfterDawnin laitevertailussa
Microsoft Xbox 360 HDMISony PlayStation 3 80GBMicrosoft Xbox 360 EliteNintendo WiiSony PlayStation 3 60GB
Kaikki pelikonsolit

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.