URHOtv näyttää SM-liigaa viidellä eurolla kuukaudessa

Kaarlo Räihä
18. elokuuta, 2009 0:10

Jääkiekkoa seuraavien henkilöiden kesä on varmasti ollut tuskainen SM-liigaan muuttuneiden esitysoikeuksien johdosta, joiden seurauksena otteluiden näkyminen maassamme oli jonkin aikaa eräänlainen kysymysmerkki.
Eilen SM-liigan lähetysoikeudet nykyään omistava URHOtv päätti kuitenkin pitkän piinan, kun se paljasti tiedotteessaan, että SM-liigaa tullaan näyttämään viikossa kahdeksan tunnin verran ja että ensimmäinen esitettävä ottelu on 10.9. pelattava JYP-Kalpa.
Kahdeksan tunnin viikkokiintiö pitää sisällään kolme liigaottelua sekä muista otteluista tehtyjä ottelukoosteita. Studiossa isäntänä nähdään Ville Klinga, selostuksesta vastaa JP Jalo, asiantuntijan kommentit ilmoille heittää Juhani Tamminen ja studiovieraina nähdään muita maamme kiekkohistorian merkkihenkilöitä, kuten Hannu Jortikka ja Jukka Koivu.
URHOtv:n mukaan jakeluneuvottelut ovat parhaillaan loppusuoralla. Antenniverkossa jakelusta tulevat vastaamaan Canal Digital sekä PlusTV ja satelliittiverkossa Canal Digital sekä Viasat. Kaapeliverkossa otteluita jakelevat kaikki merkittävimmät kaapelioperaattorit, joita URHOtv ei kuitenkaan listannut tarkemmin.
Seuraavan kauden osalta URHOtv:n on tarkoitus laajentua jo omaksi kanavakseen. "Ote tulee olemaan SM-liigan lähetyksissä entistä vahvempi ja meno urhomaisempaa. Varsinaisen tv-ottelun lisäksi lähetyksissä esitetään parhaat palat ottelukierroksen muista peleistä. Uskomme vakaasti, että ensi vuonna URHOtv kasvaa kokonaiseksi kanavaksi" kommentoi yrityksen toimitusjohtaja Ahti Leväaho tiedotteessa.
URHOtv tulee kustantamaan kuluttajille viisi euroa kuukaudessa, jos he tekevät 12 kuukauden katselusopimuksen ennen marraskuun loppua. Tämän jälkeen tehdyissä sopimuksissa kuukausiveloitus nousee noin kymmeneen euroon.
Television ohella URHOtv näyttää pelejä myös kanavan kotisivuilla, mutta nettikatselun hintatasosta ei ole vielä kerrottu mitään.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.