PS3:n hinta tippuu satasella

Kaarlo Räihä
15. elokuuta, 2009 13:59

PlayStation 3 -pelikonsolin tuleva hinnanalennus näyttää varmistuneen, sillä nettiin on vuotanut useita kuvia, joissa PS3:n suositushinta on tippunut satasen verran.
Ensimmäinen kuva on FYE-kauppaketjun uudesta mainoksesta, jonka mukaan PS3:n tuleva hinta olisi 299,99 dollaria.
299,99 dollarin summalla saa itselleen 80 gigatavun kiintolevyllä varustetun PS3:n. Aiemmin kyseisen paketin hinta oli 399,99 dollaria, joten hinnanalennusta tulee sadan dollarin verran. FYE kauppaa myös 160 gigatavun kiintolevyllä ja Uncharted: Drake's Fortune -pelillä varustettua PS3:a alennettuun 399,99 dollarin hintaan (aiemmin 499,99 dollaria).
Mainoksessa ei kuitenkaan kerrota milloin uudet hinnat tulevat voimaan, mutta arveluiden mukaan hinnanalennus nähdään tämän kuun puolella tai syyskuun alussa.
Yhdysvaltojen lisäksi alennukset tulevat myös Eurooppaan, joista todisteena toimivat mm. Portugalissa ja Espanjassa laskeneet hinnat, joiden myötä konsolin saa omakseen alle 300 eurolla.
Laskevien hintojen ohella pelaajat odottelevat uudistettua PS3 Slim -mallia, joka julkaistaan mahdollisesti ensi viikolla Saksassa pidettävässä Gamescom-tapahtumassa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.