Firefox 3.6 Alpha 1 julkaistu

Kaarlo Räihä
9. elokuuta, 2009 12:47

Firefoxin seuraavan virallisen version, v3.6:n kehitys on nyt päässyt siihen pisteeseen, että selaimesta on julkaistu ensimmäinen julkinen testiversio.
Namoroka-koodinimellä julkaistu Alpha 1 -versio on tarkoitettu vain kaikkein innokkaimmille testaajille, sillä julkaisu sisältää bugeja ja muita ihmeellisyyksiä, joiden takia Namorokaa ei voi vielä suositella päivittäiseen käyttöön.
Namorokan avulla on kuitenkin helppo tutustua 3.6-version uudistuksiin, joita ovat mm. parempi fokuksen hallinta (esim. jokaisen välilehden kyseisellä hetkellä valittu kohde on helpommin löytää), tuki uudelle tavalle selata eri välilehtiä, parannettu CSS3-tuki (Acid 3 -pisteitä 94/100), nopeampi selaimen käynnistysaika, lomakkeiden täyttötietojen parempi suosittelu, Javascriptin nopeutuminen sekä käyttöliittymän nopeampi reagointi käyttäjän antamiin syötteisiin.
Namoroka on tällä hetkellä saatavilla Windows-, Linux- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Toistaiseksi tarjolla on ainoastaan englanninkielinen versio selaimesta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.