Pandeya haluaa ostaa muitakin Torrent-sivustoja

Kaarlo Räihä
5. elokuuta, 2009 23:21

Kapitalismin julma pyörä saattaa pian kaapata itselleen muutaman torrent-sivuston, sillä Global Gaming Factory X AB:n toimitusjohtaja Hans Pandeya kertoi TorrentFreak-sivustolle, että yritys aikoo ostaa The Pirate Bayn (TPB) lisäksi muitakin torrent-sivustoja.
Pandeyan suunnitelma on ostaa mahdollisimman paljon suosittuja torrent-sivustoja, ja muuntaa nämä kaikki sitten laillisiksi latauspalveluiksi. TorrentFreakin saamien tietojen mukaan Global Gaming Factory on lähestynyt ainakin yhtä suosittua torrent-sivustoa ostotarjouksella, mutta ainakaan vielä kyseistä torrent-sivustoa ei ole myyty Pandeyan luotsaamalle yritykselle.
Dow Jones Newswirelle Pandeya kertoi heidän havittelevan erityisesti paria suurta sivustoa, joista toinen toimii Euroopassa ja toinen Yhdysvalloissa.
Pandeyan suunnitelmat kuulostavat monien mielestä oudoilta, varsinkin kun hän kertoi eilen yrittävänsä saada uuden TPB:n Yhdysvaltojen teknologiapörssi Nasdaqin listalle. Pandeyan tähtäimessä on pienemmille yrityksille tarkoitettu Small Cap -lista, jolle pääseminen helpottaisi Yhdysvalloissa asuvien sijoittajien houkuttelemista mukaan projektiin.
Pandeya kertoi TorrentFreakille, että TPB on vahva brändi Yhdysvalloissa, jonka lisäksi kyseisestä maasta löytyy eniten potentiaalisia asiakkaita. Listautumisen myötä Pandeya toivoo sijoittajien tuovan rahaa taloon 80-100 miljoonan dollarin edestä, ja tällä rahalla on tarkoitus jatkaa palvelun kehittämistä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.