PlayStation 3:n Slim-versio ilmaantui Amazoniin

Kaarlo Räihä
3. elokuuta, 2009 12:31

PlayStation 3 -pelikonsolin mahdollisesti tulevaa kutistettua Slim-versiota on odotettu kuin kuuta nousevaa, vaikka Sony ei ole tähän saakka maininnut uudistetusta konsolista mitään virallista.
Amazon-verkkokaupan Saksan haaraosasto näyttää kuitenkin uskovan vahvasti kyseisen laitteen olemassaoloon, ja verkkokaupan listoille kyseinen laite ilmaantuikin lopulta viime viikolla.
Sony Computer Entertainmentin valmistamasta laitteesta ei kuitenkaan heru vielä virallisia lisätietoja Amazonin sivun kautta, vaan sivulle lisätyt kuvat ja tiedot tulevat verkkokaupan käyttäjien lisäyksistä.
Tällä hetkellä ainoassa laitearvostelussa sanotaan PS3 Slimin olevan 70 prosenttia pienempi kuin nykyinen PS3 ja uutukainen on myös selvästi kevyempi. Rautapuolen uudistuksina kehutaan kahta HDMI-liitäntää, pienempää virrankulutusta, ohjelmistotasolla toteutettua PS2-emulointia sekä lisättyä grafiikkapiiriä, jonka myötä Linux-puolella on mahdollista käyttää kunnollisia 3D-ominaisuuksia.
Negatiivisen maininnan saa puolestaan 64 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustettu SSD-levy, jonka vaihtaminen on vaikeaa sen käyttämän mini PCI Express -liitännän takia.
Viimeisimpien huhujen mukaan uuden kutistetun PS3:n valmistavat Foxconn ja Pegatron. Laitteen mahdollinen julkaisu tapahtuu arvailuiden mukaan Tokyo Game Show -tapahtumassa, joka alkaa syyskuun 24. päivä.
PÄIVITYS:
Amazon on poistanut tuotteen listoiltaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.