Nerosta saatavilla ilmainen versio

Kaarlo Räihä
2. elokuuta, 2009 15:00

Suositun Nero-ohjelman jakelussa tapahtui tällä viikolla suuri muutos, kun ohjelmaa kehittävä Nero AG päätti laittaa ohjelmisto jakeluun uuden täysin ilmaisen version.
Nero 9 - Free version ei sisällä Nero 9 - Trial Version tapaista 15 päivän kokeiluaikaa, vaan ohjelmaa voi käyttää ilman aikarajoja. Ominaisuuksien osalta Nero 9 - Free version on kuitenkin karsittu, ja ohjelmalla onnistuu vain CD- ja DVD-levyjen kopiointi sekä uusien datalevyjen luominen.
Monille käyttäjille nämä rajoitukset eivät kuitenkaan ole haitaksi, sillä erityisesti Nero-tuoteperheeseen lisätyt mediatoiminnot ovat saaneet runsaasti paheksuvaa kritiikkiä ohjelman aiempien versioiden käyttäjiltä, joille uusi Nero 9 - Free version tarjoaa onneksi ainoastaan tutun ja turvallisen poltto-option Nero StartSmartin muodossa.
Nero 9 - Free version toimii Windows XP-, Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmillä. Ohjelman 55 megatavun kokoinen asennuspaketti pitää sisällään mm. suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset kielitiedostot.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.