The Pirate Bay avaa pian käyttäjätilien poistomahdollisuuden

Kaarlo Räihä
30. kesäkuuta, 2009 23:53

The Pirate Bayn (TPB) siirtyminen uuden omistajan kouriin on saanut monet palvelun käyttäjät paranoideiksi käyttäjätietojen osalta. TPB:n ylläpitäjät ovat tästä syystä saaneet useita yhteydenottoja, joissa heitä pyydetään poistamaan rekisteröityneen käyttäjän tiedot, jotta nämä tiedot eivät leviäisi eteenpäin yrityskaupan yhteydessä.
Runsaiden yhteydenottojen johdosta ylläpitäjät ilmoittivat tänään blogissaan, että sivuston käyttöliittymään lisätään pian uusi toiminto, jonka avulla palvelun käyttäjät voivat tuhota oman käyttäjätilinsä.
Ylläpitäjien mukaan käyttäjätiedoista ei kannata murehtia, koska TPB ei kerää tietoja käyttäjiensä toimista, joten luovutettavia tietojakaan ei täten liiemmälti ole TPB:n hallussa. Lisäksi käyttäjien kirjoittamia kommentteja ja heidän palveluun lähettämiä torrent-tiedostoja voi TPB:n pimentymisen jälkeen edelleen etsiä erilaisten hakukoneiden kautta, joten tietojen poistaminen pysyvästi ei onnistu.
Blogissa ylläpitäjät kertoivat myös olevansa pettyneitä heidän saamaansa palautteeseen, joka ei ole ollut kovin positiivista. Ylläpitäjät ymmärtävät sen, että ihmiset eivät pidä uudesta suunnanmuutoksesta, mutta ylläpitäjien mukaan yrityskauppa oli ainut tapa pitää TPB elossa. Ylläpitäjien mukaan käyttäjien tuki on edelleen tärkeässä roolissa ja sitä tarvitaan tulevaisuudessa, kun ylläpitäjät palaavat ansaitun tauon jälkeen hommiin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.