Ilmainen Battlefield Heroes nyt pelattavissa

Kaarlo Räihä
26. kesäkuuta, 2009 12:44

Kerroimme viime vuoden alkupuolella mainosrahoitteisesta Battlefield Heroes -pelistä, jonka piti valmistua jo viime kesänä. Noin vuoden kestäneiden myöhästymisten jälkeen peli on nyt vihdoin kaikkien pelattavissa.
Pelin pelaaminen onnistuu Windows XP- tai Windows Vista -käyttöjärjestelmällä varustetulla tietokoneella, josta löytyy vähintään gigahertsin kellotaajuudella tikittävä Pentium 4- tai AMD Athlon -suoritin, 512 megatavua keskusmuistia (Vistan kanssa minimi on 1 gigatavu), 64 megatavun muistilla varustettu Pixel shader 2.0 -yhteensopiva näytönohjain ja gigatavun verran kiintolevytilaa pelin asentamista varten.
Pelin pelaamista varten ladattava selainlaajennos toimii ainoastaan Firefox- ja Internet Explorer -selaimilla, mutta pelin muuta materiaalia, kuten videoita ja top-listoja voi tarkistella myös muiden internet-selaimien avulla.
Mainoksien lisäksi pelin julkaisusta sekä kehittämisestä vastanneet EA ja Dice rahoittavat peliä erilaisilla mikro-transaktioilla, joten pelaajat voivat tarvittaessa ostaa hahmolleen esim. uusia vaatteita, esineitä ja kokemuksen keräämistä nopeuttavia boosteja. Ostokset suoritetaan Battlefunds-pisteillä, joita voi ostaa luottokortin tai PayPal-maksun avulla. 700 Battlefunds-pisteestä veloitetaan tällä hetkellä 5 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.