NEC julkaisi kaarevan näytön

Lauri Jämsä
4. kesäkuuta, 2009 16:02

NEC on tuomassa markkinoille hyötykäyttöön suunnitellun jättimäisen 43-tuumaisen näytön. Erikoisen CRV43:sta tekee sen kaarevuus, jonka ansiosta katselukulma on oikea koko näytön pinta-alalla.
Vasteajan NEC kertoo olevan uskomattoman nopea, alle 0,02 millisekuntia. Näytön resoluutio on 2 880 x 900 pikseliä, joten työskentelypinta-alaa löytyy runsaasti. Kontrastilukemaksi ilmoitetaan 10 000:1 kirkkauden ollessa 200 cd/m². Liitännöissäkin löytyy, sillä CRV43:een on mahdutettu sekä DVI- että HDMI 1.3 -liittimet. Näytöstä löytyy myös USB-hubi.
"NEC:n kaareva CRV43-näyttö tarjoaa jännittävän katselukokemuksen kaiken tyyppisillä käyttäjille", NEC:n tuotemarkkinoinnin johtaja Keith Yanke kertoo. "Sen salamannopea vasteaika yhdistettynä saumattomaan kaarevaan näyttöön tarjoaa käyttömukavuutta, vähentää turhautuneisuutta ja kasvattaa tuotteliaisuutta. Uusi monitorimme poistaa myös katselukulmaongelmat, jotka ovat vaivanneet käyttäjiä työympäristöissä jo vuosien ajan", hän jatkaa.
Markkinoille uutuusnäyttö saapuu ensi kuussa. CRV43 lienee oiva hankinta työkäytön lisäksi myös himopelaajille, mikäli raha ei ole ongelma. Näyttö ei nimittäin irtoa kaupan hyllyltä aivan pilkkahinnalla, sillä ohjevähittäishinnan kerrotaan olevan 7 999 dollaria.




Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.