Nokia julkaisi "maailman parhaat kuulokkeet"

Matti Robinson
3. kesäkuuta, 2009 13:47

Nokia julkaisi eilen taustamelun poistolla varustetut BH-905-Bluetooth-kuulokkeet, jotka soveltuvat sekä musiikin kuunteluun että handsfree-soittamiseen. Yritys kertoo, että kuulokkeet sisältävät kehittynyttä teknologiaa taustamelun poistoon, jonka ansiosta ne ovat heidän mukaansa parhaat kuulokkeet koskaan.
Huippuaudiotekniikkaa kehittävä Wolfson Microelectronics on suunnitellut BH-905-kuulokkeisiin taustamelun poiston, joka koostuu kaiken kaikkiaan kymmenestä mikrofonista. Kahdeksan mikrofoneista on omistettu puhtaasti taustamelun poistolle ja loput kaksi nauhoittaa puhetta -- myös niissä hyödynnetään taustamelun poistoa.
Nokian mukaan kuulokkeiden yksinkertainen muotoilu ja ruostumattoman teräksen käyttö kertoo tuotteen ajattomasta ja laadukkaasta ilmeestä. Kuulokkeista löytyy erillinen painike puheluille ja taustamelun poistolle sekä musiikkikontrollit muun muassa kappaleen vaihtoon.
Kuulokkeet tukevat langattomasti sekä langallisesti puhelimia, musiikkisoittimia ja kotistereoita. Ne voidaan yhdistää laitteeseen joko langattomasti Bluetoothilla tai langallisesti 2,5mm, 3,5mm tai 6,3mm liittimellä.
Kuulokkeet tulevat myyntiin elokuussa ja niillä on hintaa ennen veroja 285 euroa.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.