Suomen suurin softasivusto uudistui

Jari Ketola
1. kesäkuuta, 2009 12:08

Download.fi-sivuston uusi versio on viimein valmistunut. Suomen suurin ja suosituin (lähde: TNSMetrix) ohjelmalatauksia tarjoava palvelu avattiin tänään uudistuneella ilmeellä.
Uudistus ei ole jäänyt kuitenkaan vain ulkoasun kiillottamiseen - jokainen sivustolla tarjottava ohjelma on käyty läpi, ohjelmakuvauksia on korjattu ja kaikki ohjelmakategoriat on laitettu uuteen uskoon. Ohjelmat on lajiteltu nyt yli sataan eri kategoriaan, joten kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivan ohjelman löytämisen pitäisi olla entistä helpompaa.
Download.fi:n valikoima sisältää yli 1800 eri ohjelmaa. Sivuston suosituin ohjelma on tiedostojen pakkaamiseen ja purkamiseen käytettävä WinRAR, jota on ladattu liki 700 000 kertaa. Myös erilaiset tietoturvaohjelmat ovat erittäin suosittuja - Avast! ja AVG-anti-virus-ohjelmia sekä Ad-Aware ja EasyCleaner-puhdistusohjelmia on ladattu yhteensä yli 1,5 miljoonaa kertaa.
Kiitämme kaikkia palautetta ja kehitysideoita antaneita käyttäjiämme avusta sivujen kehittämisessä. Otamme luonnollisestikin edelleen vastaan palautetta sivustosta. Kehitystyötä ja paranneltavaa on vielä paljon jäljellä!
Tutustu uusittuun sivustoon osoitteessa: www.download.fi
Voit lähettää palautetta sivuista joko klikkaamalla sivustolla oikeassa reunassa näkyvää Palaute-nappia, siirtymällä suoraan palautesivulle tai kommentoimalla tätä uutista.
--AfterDawn.com kehitystiimi

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.