Watchmen-elokuvan Blu-ray-julkaisu sisältää Facebook-ominaisuuksia

Kaarlo Räihä
16. toukokuuta, 2009 19:02

Suomessa hieman vähemmän huomiota saaneen Watchmen-sarjakuvan perusteella tehty elokuva saa Yhdysvalloissa Blu-ray-julkaisun heinäkuun 21. päivä ja Warnerin antamien tietojen mukaan elokuvan BD-Live-ominaisuudet tukevat suosittua Facebook-sivustoa.
Facebook-tuen myötä Watchmenin Blu-ray-julkaisun katselijat voivat mm. vaihtaa keskenään kommentteja elokuvasta, kertoa katseluelämyksestään ja elokuvan omistavia Facebook-ystäviä voi halutessaan pyytää mukaan yhteisiin katseluhetkiin.
Facebook-tuen tuominen mukaan elokuviin saattaa monista tuntua erikoiselta lisältä, mutta Warnerin teräväpiirtopuolta johtava Kris Brown sanoi kyselyiden osoittaneen, että kuluttajat haluavat sosiaalisten verkostoitumispalveluiden olevan käytettävissä BD-Live-tuella varustetuissa elokuvissa. Täten Watchmen ei todennäköisesti jää ainoaksi elokuvaksi, jossa nähdään Facebook-ominaisuuksia.
Watchmenin Blu-ray-julkaisun suositushinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 35,99 dollaria ja se sisältää Director’s Cut -version elokuvasta, jossa on 25 minuuttia enemmän materiaalia kuin elokuvateattereissa nähdyssä versiossa. Blu-ray-julkaisu sisältää lisäksi mm. ohjaaja Zack Snyderin videokommenttiraidan, tietokoneille ja mediasoittimille kopioitavissa olevan version elokuvasta sekä My Chemical Romance -yhtyeen Desolation Row -musiikkivideon.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.