Viimeiset testit: download.fi -sivuston uudistus

Petteri Pyyny
14. toukokuuta, 2009 14:31

Toistaiseksi jo lähes 10 kuukautta kestänyt projektimme, "v4", etenee hitaasti mutta varmasti. Pyysimme pari viikkoa sitten käyttäjiltämme palautetta sisarsivustomme download.fi:n kehittämiseksi ja saimmekin sitä varsin kiitettävästi.
Uutiskommenttien ja palautelomaakkeemme kautta lähetetty palaute oli pääosin erittäin positiivista. Uutta ulkoasua ja käyttölogiikkaa pidettiin selkeänä parannuksena aiempaan ulkoasuun verrattuna. Myös rakentavaa kritiikkia löytyi - etenkin etusivun ohjelmaryhmät -lista tuntui aiheuttavan vatsanväänteitä useammallakin käyttäjällä.
Olemme nyt parin viikon ajan hieroneet sivustoa kuntoon, käyneet läpi saamaamme palautetta, korjailleet ja koodanneet. Olemme jo hyvin lähellä valmista "tuotetta" ja voidaankin sanoa, että olemme nyt pisteessä "download.fi v4.0 Release Candidate 1".
Toivomme edelleen käyttäjiltämme sivustoon perehtymistä ja ja palautetta siitä, mitä vielä pitäisi muuttaa/parantaa. Bugeja sivuilta löytyy vielä hyvän kokoinen koirallinen ja osaa ohjelmista ei ole saatu siirrettyä vielä uuteen ohjelmaryhmien jaotteluun mukaan.
Eli: vieraile sivulla ja kerro, mitä sivuilta pitäisi vielä mielestäsi parantaa, mikä pistää silmään, mikä näyttää rumalta, mikä ominaisuus ei toimi niinkuin sinun mielestäsi pitäisi. Tai jos käytät mieluummin vaikka jotain ulkomaista ohjelmalataussivua, kerro meille miksi käytät sitä, etkä downloadia :-)
Uuden version löydät osoitteesta:
www.v4.download.fi
(vertailupohjaksi, nykyisin käytössä oleva versio löytyy osoitteesta www.download.fi)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.