SM-liiga näkyy jatkossa Urho TV:llä

Matti Robinson
14. toukokuuta, 2009 13:15

Jääkiekon SM-liiga vaihtaa kanavaa, kun Canal+ -kanavat omistava C More Group joutui luopumaan tv-oikeuksistaan. Kilpailuviranomaiset langettivat C More Groupin ostaneelle Bonnierille ehdon, jonka mukaan kauppa hyväksytään, mikäli yhtiö myy SM-liiga-oikeudet.
Urheilulehti kertoo, että tarjouskilpailun on voittanut ruotsalaisomisteinen Parsifal Sport Oy, joka tulee näyttämään SM-liigaa jatkossa maksullisella Urho TV -kanavalla.
"Jääkiekon SM-liiga on ilman muuta meidän päätuotteemme, mutta neuvottelemme parhaillaan myös muiden maiden jääkiekkosarjojen tv-oikeuksista. Tulevaisuudessa Urhosta on tarkoitus tehdä urheiluun keskittyvä Premium urheilukanava, mutta se ei luonnollisestikaan tapahdu yhdessä yössä", kertoi Parsifal Sport Oy:n omistaja Peter Ekelund Urheilulehdelle.
Urho TV tulee ilmeisesti saataville osana Canal+ ja PlusTV-kanavapaketteja. Urho TV:n sivustolla lupaillaan myös HDTV-lähetyksiä.
SM-liigan pudotuspelien loppuvaiheet ja luonnollisesti finaalit näytetään tulevaisuudessakin Nelosella. Parsifal Sport Oy:n sopimus on voimassa kevääseen 2013 saakka.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.