AfterDawn 10v -tapahtuma Oulussa 10.6.

Petteri Pyyny
12. toukokuuta, 2009 15:39

Sivustomme alkaa lähestymään nettimaailmassa jo "voimavuosiaan" viettävän virkeän eläkeläisen ikää. Kesäkuun kymmenes päivä tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta, siitä kun AfterDawn.com avautui yleisölle ensimmäistä kertaa.
Sivuston kymmenvuotista taivalta juhlistaaksemme olemme järjestäneet pienimuotoisen oluennauttimistilaisuuden oululaisessa yökerhossa ja haluaisimme kutsua käyttäjäkuntaamme mukaan tapahtumaan. Luvassa on elävää musiikkia, parin paikallisen bändin voimin, yksityistilaisuuden muodossa. Paikalle mahtuu noin 150 henkeä, joten tilaa on varsin mukavasti.
Toivommekin näkevämme kasvoja sivustomme nimimerkkien takaa mahdollisimman paljon. Tilaisuus on avoin kaikille, mutta perimme muodollisen varausmaksun pääsylipuista, jotta lippuja ei varattaisi vain "kaiken varalta". Koska kyseessä on anniskeluravintola, täysin A-oikeuksin, on tapahtumaan luonnollisesti ehdoton K-18 ikäraja. Pääsylippua vastaan saa paikanpäällä hieman kurkunkostuketta. Mikäli kiinnostaa, tule ihmeessä paikanpäälle!
Lippujen varauskaavake sekä lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä:
https://dawn.fi/general/varaa_liput.cfm
Tervetuloa!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.