PlayStation 3:n musavideopalvelu aukeaa kesällä

Kaarlo Räihä
6. toukokuuta, 2009 15:59

Viime vuoden Leipzigissä järjestetyillä pelimessuilla Sony kertoi PlayStation 3 -pelikonsolin tulevasta VidZone-musavideopalvelusta, jonka avulla kuluttajat pääsevät katselemaan useiden eri artistien musiikkivideoita suoraan konsolin XMB-käyttöliittymästä.
Nyt Sony on vahvistanut, että palvelu avautuu kesällä ja kuluttajille musiikkivideoiden katselu tulee olemaan täysin ilmaista. VidZonen valikoimista pitäisi löytyä tuhansia musiikkivideoita kaikkien suurten levy-yhtiöiden ja monien pienempien levy-yhtiön tarjonnasta.
VidZonen toiminnasta vastaavan Michael Russon mukaan palvelu tuo PS3:n omistajien ulottuville yhden maailman laajimmista musiikkivideokokoelmista. Musiikkivideoiden lisäksi tarjolle pitäisi tulla mm. konserttitaltiointeja, haastatteluja ja erilaisia making of -dokumentteja.
Yksittäisten videoiden katselun lisäksi kuluttajat voivat luoda videoista omia soittolistojaan ja näiden soittolistojen luominen onnistuu myös PSP:n avulla. Katsottavia videoita voi luonnollisesti kelata haluamallaan tavalla, joten eeppisten musiikkivideoiden katselun voi keskeyttää halutessaan ja jatkaa sitten myöhemmin.
Sony Computer Entertainment Europella työskentelevän Isabelle Tomatisin mukaan VidZone ilmaantuu ladattavaksi PlayStation Storeen muutaman kuukauden sisällä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.