MoonTV aikoo palata netti-TV:nä

Kaarlo Räihä
21. huhtikuuta, 2009 19:24

Aikoinaan melkoista kulttisuosiota nauttineen MoonTV-kanavan paluuta on luvattu useaan otteeseen, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut. Nyt huhut MoonTV:n paluusta ovat saaneet jonkinlaista vahvistusta, kun MoonTV:n nykyisenä toimitusjohtajana tunnettu Jarkko Koskinen sanoi kanavan palaavan vielä tämän vuoden aikana.
"Konsepti perustuu ihan koko homman uusimiseen, mutta samalla asenteella. Mitään MoonTV-kopiota on turha odottaa" kommentoi Koskinen Digitoday-verkkojulkaisulle. Kohderyhmäkseen kanava on ilmoittanut 15-35-vuotiaat ja koko ohjelmiston on tarkoitus olla kanavan omaa tuotantoa.
Kaapeliverkkoon kanava ei kuitenkaan ole palaamassa, vaan paluu tapahtuu internetissä, jonka avulla huolehditaan ohjelmien levityksestä. Suoratoiston lisäksi ohjelmia tarjotaan ladattavaksi ja tarjolle pitäisi tulla myös teräväpiirtoista sisältöä.
Ohjelmatuotanto aiotaan rahoittaa mm. mainostuloilla ja MoonTV etsiikin parhaillaan sopivia mainoskumppaneita. Alkuperäisen MoonTV:n suurimmat ongelmat tulivat puutteellisesta rahoituksesta, joten toivottavasti tällä kertaa taloudelliset asiat saadaan kuntoon.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.