Xbox 360:n E74-virheet pidennetyn takuun piiriin

Kaarlo Räihä
14. huhtikuuta, 2009 21:09

Microsoftilla on ollut aiemmin huomattavia ongelmia Xbox 360 -pelikonsolin luotettavuuden kanssa, ja viimeisempien tietojen mukaan nämä ongelmat eivät ole vieläkään ohi.
Aiemmin kuluttajia vaivanneet Red Ring of Death -ongelmat ovat vähentyneet, mutta nyt tilalle ovat tulleet E74-virheilmoitukset, joista on tullut runsaasti valituksia viime vuonna tapahtuneen NXE-päivityksen jälkeen.
Red Ring of Death -ongelmien takia Microsoftin piti laajentaa Xbox 360 -pelikonsoleiden takuuta vuonna 2007, ja nyt sama pidennetty kolmen vuoden takuu koskee myös E74-virheilmoitusta näyttäviä konsoleita. Microsoft hyvittää lisäksi automaattisesti aiemmat huoltokustannukset, joita E74-virheilmoitukset ovat mahdollisesti tuottaneet kuluttajille.
Ensimmäiset tiedot E74-virheilmoituksista ilmaantuivat internetin keskustelupalstoille viime vuonna, ja tämän vuoden puolella E74-virheilmoitusten määrä on kasvanut ainakin Joystiq- ja Engadget-verkkojulkaisujen keräämien tietojen perusteella.
Microsoft ei ole vielä kertonut kuinka yleisiä E74-ongelmat ovat tai kuinka kalliiksi niiden korjaaminen tulee Microsoftille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.