Amazon myy nyt Xbox Live Arcade -pelejä

Kaarlo Räihä
9. huhtikuuta, 2009 13:50

Monien pelikonsoleiden online-kauppapaikoissa käytettävät virtuaaliset valuutat ärsyttävät monia kuluttajia, jotka haluaisivat nähdä tuotteiden hinnat oikeissa rahayksiköissä, ja he myös maksaisivat ostoksensa mieluummin suoraan sen sijaan, että he ostaisivat aluksi näitä virtuaalisia rahayksiköitä.
Nyt nämä todellisen rahan ostokset ovat muuttuneet todeksi Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin Xbox Live Arcade -pelien osalta, kun Amazon-verkkokauppa avasi erillisen Xbox Live -kauppapaikan, josta pelejä voi ostaa suoraan dollareilla.
Maksua vastaan kuluttaja saa itselleen latauskoodin, jonka avulla kyseisen Xbox Live Arcade -pelin saa ladattua suoraan konsolille. Latauskoodin voi luonnollisesti luovuttaa myös ystäville, joten kauppapaikan kautta voi tarvittaessa ostaa vaikka syntymäpäivälahjoja. Suomalaisten kuluttajien harmiksi kauppapaikka myy pelejä ainoastaan Yhdysvalloissa asuville kuluttajille.
Amazonin valikoimista löytyy tällä hetkellä yli 100 Xbox Live Arcade -peliä ja todennäköisesti kauppapaikan tarjonta on tulevaisuudessa sama kuin Microsoftin vastaavan kauppapaikan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.