Nintendo DSi myyntiin Euroopassa

Lauri Jämsä
8. huhtikuuta, 2009 9:08

Nintendon uusin käsipelikonsoli DSi saapui Eurooppaan viime perjantaina. Uutuuskonsolia myytiin esimerkiksi Iso-Britanniassa kahtena ensimmäisenä päivänä huimat 92 000 kappaletta, GamesIndustry.biz kertoo.
Nintendo DSi julkaistiin Japanissa jo viime vuoden marraskuussa, mutta muu maailma on saanut odottaa. Konsoli saatiin kauppoihin viime perjantaina myös Suomessa. Yhdysvalloissa DSi saapui kauppojen hyllylle viime sunnuntaina, kaksi päivää myöhemmin kuin Euroopassa.
DSi tuo markkinoita hallinneeseen Nintendo DS Lite -pelikonsoliin verrattuna useita parannuksia. Näitä ovat muun muassa kaksi kameraa, SD-muistikorttipaikka, enemmän muistia, nopeampi suoritin ja suuremmat näytöt. DSi:stä on saatavilla kaksi eri mattavärivaihtoehtoa, musta ja valkoinen.
DS Lite -mallin ei kerrota poistuvan markkinoilta, vaikka uusi versio on julkaistukin. Myöskään DS Liten mahdollisista hinnanalennuksesta ei ole tullut tietoa. Suomessa Nintendon uusi DSi-konsoli maksaa tällä hetkellä esimerkiksi Verkkokauppa.comissa 189,90 euroa.
Uudesta DSi-pelikonsolista saa lisätietoa esimerkiksi Nintendon sivuilta.

AfterDawn.com Laitevertailu
Nintendo DSNintendo DS LiteNintendo DSi
Ei arvosteluja

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.