AfterDawn laajentaa tarjontaansa ruokaresepteihin

Kaarlo Räihä
1. huhtikuuta, 2009 9:10

Käyttäjiltä tulleiden palautteiden johdosta on sivustolle lisätty uusi opas, jossa neuvotaan kanan paistamista ja riisin keittämistä. Oppaassa tutustutaan mm. Pannu- ja Kattila-laitteiden käyttöön, joten oppaasta saattaa olla hyötyä myös muissa kokkaustilanteissa.
Kuinka paistan kanaa
Opas käynnistää AfterDawn.com:n uuden ruokareseptien sarjan, joka tulee käsittelemään niin perunan keittämistä kuin sipulin pilkkomistakin. Alkuun lähdetään kuitenkin yksinkertaisista asioista, kuten banaanin kuorimisesta.
"Olemme huolestuneina seuranneet uusavuttomuuden kehittymistä viime vuosina, ja päätimmekin siksi kantaa kortemme kekoon. Tekniikkaa seuraavia henkilöitä ei juuri TV:n kokkausohjelmat tai netin ruokasivustot kiinnosta, joten näin tavoitamme ihan uuden, tähän saakka unohdetun lukijakunnan," kommentoi AfterDawnin tekninen johtaja Jari Ketola.
"Tulemme käyttämään oppaissa teknisesti orientoituneille ihmisille tuttuja lauserakenteita ja sanavalintoja, joten aloituskynnyksen pitäisi olla mahdollisimman matalan," Ketola jatkaa ja kannustaa lopuksi kaikkia tarttumaan rohkeasti kattilan kahvaan. "Vaikka uudet asiat voivatkin tuntua alkuun pelottaviltakin, ei kannata lannistua alkumetreillä. Jos mummosi on aktiivinen Facebookin käyttäjä, kyllä sinultakin riisinkeitto onnistuu!"


AfterDawnin ohjeilla valmistettu kana-annos
Maistuis varmaan sullekin!


Sivustolle lisätään lähiaikoina mm. pitsin nypläystä ja kuviokelluntaa käsittelevät oppaat. Lisäksi luvassa on laitevertailu Heinolan yökerhoista löytyvistä peliautomaateista, joten pysykää kuulolla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.