Elisa Viihde korvaa SaunaVision

Matti Robinson
30. maaliskuuta, 2009 17:57

Elisa on ilmoittanut tänään, että se lopettaa Saunalahden SaunaVisio-tuotteen ja lanseeraa tilalle Elisa Viihde -paketin. Nykyisten SaunaVisio- ja KotiTotaali-asiakkaiden palvelut toimivat kuitenkin edelleen ja sopimukset jatkuvat ennallaan.
Elisa Viihde -pakettiin kuuluvat ADSL-laajakaistaliittymä ja -modeemi (24/1Mbit), digitaalinen TV-tallennepalvelu ja digiboksi (ent. SaunaVisio) sekä Elisa Tietoturvapalvelu. Hintaa palvelulla on 39,90e/kk ja sen saatavuuden voi tarkistaa Elisan sivuilta.
Uutena ominaisuutena Elisa Viihde tuo maksutelevisiopaketit suoraan digiboksista tilattaviksi. Elisa tarjoaa neljää pakettia - Elisa S, Elisa M, Elisa L ja MTV3 Kanavapaketti. Hinnat paketeille ovat 9,90e/kk, 24,90e/kk, 29,90e/kk ja 14,95e/kk.
Elisan pienimmässä S-paketissa ovat mukana viisi vakiokanavaa ja yksi vapaavalintainen kanava, keskimmäisessä M-paketissa 15 kanavaa ja viisi vapaavalintaista kanavaa ja suurimmassa L-paketissa 28 kanavaa. MTV3 Kanavapaketilla näkyvät MTV3 MAX, Leffa, Fakta, Juniori, AVA, Sarja ja Scifi.
Elisa ei toistaiseksi mahdollista SaunaVision tai KotiTotaalin vaihtoa Elisa Viihde -paketiksi, mutta myöhemmin keväällä tämäkin mahdollistetaan.
"Tiedotamme vaihtomahdollisuudesta erikseen ja teemme kevään aikana vanhoille asiakkaille houkuttelevan vaihtotarjouksen", kerrotaan Elisan tiedotteessa.
Elisa Viihteeseen voi käydä tutustumassa osoitteessa http://www.elisa.fi/viihde ja tarkemmat tiedot muun muassa maksukanavista löydät täältä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.