Pahikset murtautuivat TPB-tutkijan tyttöystävän sähköpostiin

Kaarlo Räihä
28. maaliskuuta, 2009 13:07

The Pirate Bay -jutun tutkimuksissa aktiivisesti mukana ollut Jim Keyzer on kokenut ikävän yllätyksen, kun keyzerdef-nimimerkin taakse piiloutuva henkilö tai taho murtautui Keyzerin tyttöystävän Hotmail-tilille ja julkaisi sähköpostilaatikon sisältöä TPB:n kautta.
TPB:lle jätetyn torrent-tiedoston kuvauksen mukaan Keyzer ja hänen tyttöystävänsä ostivat uuden talon, mutta tietyille tahoille jäi epäselväksi se, että mistä he olivat saaneet rahat uuden talon ostamiseen. Torrentin julkaisseen keyzerdefin mukaan ihmiset voivat selvittää tämän asian julkaistujen tietojen avulla.
Noin vuosi sitten suurelle yleisölle selvisi, että TPB-oikeudenkäynnin esitutkintaa johtanut poliisi Keyzer oli ollut yli kuukauden Warner Bros -elokuvayhtiön palkkalistoilla. Tämä sai monet tahot epäilemään miehen puolueettomuutta, mutta poliisin tekemän selvityksen mukaan Keyzer ei ollut toiminut väärin, vaikka hän oli työskennellyt Warner Brosin laskuun.
Keyzerin mukaan on harmillista, että hänen tyttöystävänsä on joutunut osaksi tapausta. Keyzer ei kuitenkaan vaadi TorrentFreakin tietojen mukaan kyseisten torrent-tiedoston poistamista TPB:n palvelimilta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.