Viimeinkin taulutelevision voi ripustaa seinälle kuin taulun

Lauri Jämsä
24. maaliskuuta, 2009 23:35

Samsung on esitellyt uuden valikoiman LED-taustavalaistuja taulutelevisioita. Televisioiden kilpailuetuna mainostetaan niiden ohutta muotoilua, jonka ansiosta taulutelevision voi ripustaa seinälle yhdellä kiinnikkeellä viimeinkin kuin taulun konsanaan.
Uudesta LED-televisiovalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja. 8-sarja sisältää 40- ja 46-tuumaiset versiot, jotka saapuvat kauppoihin kesäkuussa. 7-sarjasta löytyy 40-, 46- ja 55-tuumaiset televisiot, jotka saapuvat kauppoihin huhtikuussa. 6-sarja sisältää sen sijaan 40- ja 46-tuumaiset versiot, jotka saapuvat kauppoihin niin ikään huhtikuussa. Kaikki mallit ovat Full HD -televisioita.
Kuvanlaatu on Samsungin mukaan erinomainen. Varsinkin kontrastin ja loisteliaan väritoiston luvataan säväyttävän. Televisioista löytyy myös uusia ominaisuuksia, joista esimerkkinä Medi@2.0-multimediaominaisuus, joka mahdollistaa pääsyn useisiin eri mediasisältöihin internetin ja lähiverkon välityksellä.
7- ja 8-sarjojen televisioista löytyvän Medi@2.0:n avulla näyttöpäätteen kautta pääsee selailemaan suoraan esimerkiksi YouTube- ja Flickr-sivustojen sisältöä. DLNA-yhteyden avulla televisiolla voi ottaa yhteyden myös matkapuhelimeen ja tietokoneeseen.
"LED TV on uusi TV-tuoteryhmä, joka asettaa uudenlaisen standardin kuvanlaadulle, energiatehokkuudelle ja erittäin ohuelle muotoilulle. LED-tekniikan ansiosta saat parhaan mahdollisen kuvanlaadun sekä äärimmäisen syvän mustan ja korkealaatuisen kontrastin", Samsung kertoo sivuillaan.
Lisää tietoa uusista töllöttimistä löytyy esimerkiksi Samsungin suomenkielisiltä sivuilta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.