Internet Explorer 8 ladattavissa tänään

Matti Robinson
19. maaliskuuta, 2009 11:59

Microsoft on ilmoittanut julkaisevansa Internet Explorer 8 -selaimen tänään. Julkaisu tapahtuu seitsemältä illalla Suomen aikaa ja ladattavaksi tulee useita eri kieliversioita - myös suomenkielinen. Yritys kertoo uuden selaimen parantavan kaikilla käyttäjille tärkeillä osa-alueilla - nopeudessa, turvallisuudessa ja toiminnallisuudessa.
Microsoftin Steve Ballmer kertoo tiedotteessa, että selain on nyt turvallisempi kuin koskaan ja päihittää kaikki muut selaimet.
IE8 tuo mukanaan uusia selaamista, kartoittamista ja hakuja helpottavia ominaisuuksia. Näitä ominaisuuksia Microsoft kutsuu Accelerators ja Web Slices -nimillä.
Accelerators eli kiihdyttimet ovat oikean hiiren napin takaa löytyviä valikoita, joiden avulla valittua sanaa tai lausetta voidaan helposti hakea eri nettipalveluista. Web Slices -teknologialla selain päivittää käyttäjän haluamista palveluista tietoja automaattisesti. Tämän avulla käyttäjä saa päivittynyttä tietoa esimerkiksi nettihuutokaupan tilanteesta ilman sivun avaamista.
Uuden version myötä IE saa liudan muita pienempiä uudistuksia. Näistä merkittävimpiä lienee paranneltu osoitekenttä, selainlaajennukset, tab-ryhmät ja sessioiden tallennus.
IE8 on ladattavissa illalla Microsoftin sivustolta ja se tullaan lisäämään pikimmiten myös sisarsivustollemme, Download.fi:hin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.