PS3:n hinnanalennus korvataan Bundle-paketeilla?

Kaarlo Räihä
18. maaliskuuta, 2009 13:36

Analyytikot ja pelitalot ovat vaatineet Sonya laskemaan PlayStation 3 -pelikonsolin hintaa jo pidemmän aikaa.
Sony ei ole vielä kommentoinut mahdollisia hinnanalennuksia, mutta Joystiq-verkkojulkaisun saamien tietojen mukaan Yhdysvaltojen markkinoille on tulossa uusi Bundle-paketti, josta 80 gigatavun kiintolevyllä varustetun PlayStation 3 -pelikonsolin lisäksi löytyvät MotorStorm- ja Resistance: Fall of Man -pelit.
Kyseisen paketin suositushinta Yhdysvalloissa on nykyisten tietojen mukaan 399 dollaria ja se tulee huhujen mukaan myyntiin tämän kuun 29. päivä eli heti ensi-viikolla käynnistyvien Game Developers Conference -messujen jälkeen. Täten Sony tiedottanee uudesta Bundlesta virallisesti vasta ensi viikolla.
Näiden huhujen valossa hinnanalennuksia ei siis olisi odotettavissa tai ne jäisivät hyvin pieniksi, sillä MotorStorm ja Resistance: Fall of Man ovat molemmat nykyään edullisia Platinum-julkaisuja ja PS3:n nykyinen suositushinta Yhdysvalloissa on 399 dollaria.
Sony on aiemmin julkaissut erilaisia Bundle-paketteja eri markkina-alueilla, joten Eurooppa saattaa jäädä kokonaan ilman uusia Bundle-paketteja tai paketin mukana tulevat pelit saattavat vaihtua toisiin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.