NBC Universalin sisältöä PlayStation Network -palveluun

Kaarlo Räihä
11. maaliskuuta, 2009 13:35

Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin PlayStation Network -verkkopalvelu (PSN) mahdollistaa mm. pelien ja TV-sarjojen jaksojen ostamisen. Nyt palvelun tarjonta on kasvanut huomattavasti, kun NBC Universalin sisältöä on ilmaantunut myyntiin PlayStation Video Storen elokuva- ja TV-sarja-kategorioihin.
Elokuvien osalta Yhdysvalloista PSN-palvelua käyttävät kuluttajat voivat hankkia itselleen esim. Milk-, The Big Lebowski- ja Role Models -elokuvat. TV-sarjojen osalta palveluun lisättiin mm. 30 Rock-, Battlestar Galactica- ja Heroes-sarjojen jaksoja.
TV-sarjojen osalta tarjolle tulevat automaattisesti myös teräväpiirtoversiot ja Video Storeen sarjojen uudet jaksot ilmaantuvat TV:ssä tapahtuneen ensiesityksen jälkeisenä päivänä.
Viime kesänä Sony lupasi, että Video Store avautuu Euroopassa vuoden 2009 aikana, joten toivottavasti myös suomalaiset pääsevät pian vuokraamaan ja ostamaan elokuvia Video Storen kautta.
Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin vastaava Video Store -palvelu tuli Eurooppaan vuoden 2007 joulukuussa, mutta videoita kaupataan tekijänoikeudellisten syiden takia toistaiseksi ainoastaan Britanniassa, Irlannissa, Saksassa ja Ranskassa asuville kuluttajille. Vastaava rajoitus on todennäköinen myös Sonyn palvelun kohdalla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.