The Pirate Bay -asiantuntijan vaimolle tuhansilla euroilla lahjoja

Matti Robinson
27. helmikuuta, 2009 17:09

The Pirate Bay -oikeusjuttu saa yhä omituisempia käänteitä. Tällä kertaa saavana osapuolena on jutussa todistajana ollut ruotsalaisprofessori Roger Wallis ja hänen vaimonsa. Hän vastasi oikeudessa syyttäjän tulitukseen, joka kohdistui tämän tutkimuksiin. Wallis kiisti oikeudessa levymyynnin hiipumisen ja tiedostojaon yhteyden.
Kysyttäessä haluaisiko herra kulukorvauksia muun muassa matkoista, Wallis vastasi, että kukkia voi lähettää hänen vaimolleen, kertoo Expressen. Anteliaat piraatit, joita tekijänoikeuslobbarit kutsuvat varkaiksi, ottivat neuvosta vaarin. Paikalliset kukkakauppiaat saivatkin tilausryöpyn, kun useammasta liikkeestä tilattiin satoja kukkia samaa osoitteeseen. Kaikenkaikkiaan Roger Wallisin vaimolle saapui kukkia, suklaata ja muita lahjoja yhteensä yli 40000 kruunun eli 4000 euron edestä.
"Hän oli hyvin huolestunut ennen oikeudenkäyntiä. He epäilivät pätevyyttäni ja se sai vaimoni surulliseksi. Hän ei pystynyt nukkumaan kahteen päivään", kiitteli Roger Wallis lahjoista.
Wallis pitää jakamisen periaatetta yllä muutenkin kuin virtuaalisesti, sillä mies aikoi jakaa kukkia naapureilleen.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.