DNA:lta uusia HD-kanavia

Matti Robinson
27. helmikuuta, 2009 15:02

DNA lisää teräväpiirtotarjontaa ensi viikosta alkaen kaapeliverkossaan. Ensi viikon maanantaina aloittaa neljä uutta HD-kanavaa Canal+:n ja Viasatin -kanavapaketeissa. Lisäksi myyntiin tulevat Cable Ready HD -teräväpiirtoboksit.
DNA:n teräväpiirtotarjonta triplaantuu, kun Nelonen HD:n ja Voom HD:n seuraksi liittyy Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD, TV1000 HD ja MTVN HD. Teräväpiirtokanavien lisäys ei vaikuta kanavapakettejen hintaan, mutta Canal+ Sport HD tulee erillistilattavaksi 5,90 euron kuukausihintaan.
"HD-lähetyksen kuvatarkkuus on jopa viisi kertaa suurempi kuin digi-tv-lähetyksen. Etenkin urheilu ja elokuvat pääsevät suurissa taulutelevisioissa HD-laatuisina oikeuksiinsa", kertoo DNA:n yksikönpäällikkö Mikko Saarentaus tiedotteessa. "Kaapelitelevisioverkko on suuren kapasiteettinsa ansiosta erinomainen HD-lähetysten tarjontaan ja HD-kanavien lukumäärä kaapelissamme kasvaakin tänä vuonna merkittävästi."
Uusien teräväpiirtokanavien lisäksi DNA:lla on suunnittella lisätä kevään aikana vielä lisää HD-kanavia.
DNA Marketit alkavat myydä ja vuokrata Cable Ready HD -laitteita, joiden avulla kaapelitelevision teräväpiirtokanavat saadaan näkyviin. Kaikille HD Ready- ja Full HD -sertifioidun television omistajille löytyy ratkaisu DNA:lta. DNA Marketeissa on myytävänä HD-digibokseja ja vuokrattavana CA-moduuleja Cable Ready HD -televisioihin.
DNA, kuten muutkin suomen kaapelioperaattorit, käyttää korttilinkitystä, joka tarkoittaa, että katselukortti on rajoitettu yhteen tiettyyn digiboksiin.
Lisää tietoa HD-tarjonnasta löydät ylläpitämästämme Suomessa näkyvien HD-kanavien listasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.