TV-kanavat muuttavat tänään paikkaa

Lauri Jämsä
2. helmikuuta, 2009 9:18

Digikanavien kanavapaikoissa tehdään tänään 2.2.2009 muutoksia sekä antenni- että kaapeliverkossa, Digitan tiedotteesta selviää. Samalla oman kanavapaikkansa saa jo aikaisemmin uutisoimamme Liv-kanava.
Kanavapaikkaa vaihtavat YLE Teema ja Urheilukanava. YLE Teeman uusi kanavapaikka on seitsemän ja Urheilukanavan yhdeksän. Sekä antenni- että kaapeliverkoissa tehtävien muutostöiden on määrä ajoittua aamupäivälle (klo 9.30 - 10.00). Kello kymmenen aikaan televisiolähetyksissä voi esiintyä pieniä katkoksia, Digita kertoo.
Vaikka Nelonen Median uusi Liv-kanava on saatavilla täysin ainoastaan kaapeliverkossa, lähetetään kanavan ohjelmia myös antenniverkossa arkisin klo 11.00 - 14.00. Liv saa oman kanavapaikkansa jo tänään, mutta toimintansa kanava aloittaa vasta 14.2.2009.
Muutostyöt edellyttävät käyttäjiltä useimmiten digisovittimen tai -television uudelleenvirittämistä. Vaikka osa digitelevisiovastaanottimista etsii uudet kanavat automaattisesti, osassa vastaanottimista on kanavahaku tehtävä manuaalisesti. Lisätietoa kanavien virityksestä löytyy laitteiden käyttöohjeista.
Lisätietoa Liv-kanavasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.