TV.comista kilpailija Hululle

Kaarlo Räihä
16. tammikuuta, 2009 16:19

Viime vuonna virallisesti auennut Hulu.com-videosivusto on noussut nopeasti suosituksi sivustoksi, koska sen kautta pystyy katsomaan ilmaiseksi useiden eri TV-sarjojen jaksoja. Videoiden katselu rahoitetaan sivustolla näkyvien mainosten avulla.
Nyt samoille apajille on ryntäämässä tällä viikolla uudistettu TV.com-sivusto, jonka kautta voi nyt Hulun tapaan seurata TV-sarjojen jaksoja.
CBS:n pyörittämä sivusto tarjoaa tällä hetkellä TV-sarjoja yhtiön oman tarjonnan ohella mm. PBS:n, Sonyn, MGM:n ja Endemolin valikoimista. TV.comin tarjonta ei ole vielä yhtä laaja kuin Hulun vastaava, mutta huhujen mukaan tarjonta laajenee pian kattamaan Showtimen tunnetut Dexter- ja Californication-sarjat.
TV.com yhtenä valttina ovat paremmalla laadulla tarjottavat videot, joiden valikoimista löytyy tällä hetkellä mm. Young and the Restless (Tunteita ja tuoksuja), Numb3rs (Num3rot) ja CSI: NY -sarjojen jaksoja.
Suomalaisten kuluttajien harmiksi suurin osa TV.com-sivuston tarjoamasta videosisällöstä ei näy Suomessa ilman välityspalvelimen apua.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.