Levyale alkaa jälleen huomenna

Kaarlo Räihä
15. tammikuuta, 2009 20:32

Levy-yhtiöiden ja äänitealan kauppiaiden yhdessä järjestämä musiikkiäänitteiden alennusmyynti eli levyale käynnistyy jälleen huomenna.
Alennuksessa on tänä vuonna satoja levyjä, joiden tarjonta vaihtelee myymäläkohtaisesti. Tarjolla on koti- ja ulkomaista rockia ja poppia sekä iskelmää, jazzia ja klassista musiikkia. Tarjolla olevaa valikoimaa voi tarkistella Levyale.fi-sivuston kautta. Audiolevyjen lisäksi tarjolla on myös erilaisia musiikkiaiheisia DVD-julkaisuja.
Kyseessä on kolmas Suomessa järjestettävä levyale, ja mukana olevien kauppiaiden määrä näyttää vain kasvavan vuosi vuodelta. "Nyt alkava alennusmyynti on jo alan kolmas voimannäyttö. Vuoden 2007 kampanjaan osallistui 220 kauppiasta, viime vuonna mukana oli 340 alekauppiasta. Nyt alkavaan levyaleen osallistuu peräti 498 myyntipistettä. Mukana on alan erikoisliikkeitä, tavarataloja ja ketjumyymälöitä. Levyale piristää huomattavasti alan alkuvuoden myyntiä" kommentoi Suomen Ääni- ja Kuvatallennetuottajat ÄKT ry:n apulaisjohtaja Tommi Kyyrä levyalen kehitystä yhdistyksen lehdistötiedotteessa.
Levyalessa mukana olevat liikkeet voi tarkistaa täältä. Levyale päättyy helmikuun 7. päivä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.