Logitechin ase talousahdinkoa vastaan on 500 dollarin kaukosäädin

Kaarlo Räihä
7. tammikuuta, 2009 15:48

CES-messut ovat käynnistyneet tänään erilaisten lehdistötilaisuuksien voimin. Uutuuksia tänään esitteli mm. kaiuttimista ja ohjauslaitteista tuttu Logitech, jonka yllättävin tuotejulkaisu oli 500 dollarin suositushinnalla varustettu Harmony 1100 -kaukosäädin.
3,5 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Harmony 1100 on tarkoitettu useiden eri laitteiden yhtäaikaiseen hallintaan, joten se sopii erinomaisesti useita laitteita käsittävän kotiteatterijärjestelmän hallintaan.
Aiempien Harmony-kaukosäätimien tapaan myös uusi Harmony 1100 tukee massiivista laitekirjoa, sillä Logitechin mukaan Harmony 1100 tukee yli 225 000 eri laitteen käyttämiä IR-ohjauskomentoja. Laitteeseen on saatavilla lisämaksusta Harmony RF Extender -laajennus, jonka myötä myös radioaaltojen kautta käskytettävissä olevat laitteet taipuvat Harmony 1100:n komentoon.
Ohjaimen graafinen käyttöliittymä on muokattavissa kuluttajan tarpeiden mukaisesti, jolloin esim. lapsia varten voi tehdä oman helpon käyttöliittymän.
Kaukosäätimen ohjelmointi ja muu säätäminen onnistuu erillisten Windows- ja Mac OS X -yhteensopivien ohjelmien avulla. Kaukosäädin on varustettu litium-ion-akulla ja kaukosäätimen mukana seuraa erillinen lataustelakka akun lataamista varten.
Myyntiin uutukainen saapuu ensi kuun alkupuolella.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.