CES 2009: SanDisk esitteli slotRadio-soittimen

Kaarlo Räihä
7. tammikuuta, 2009 16:23

SanDisk esitteli viime syyskuussa uuden slotMusic-formaatin, jossa MP3-muodossa olevaa musiikkia on tallennettu tavalliselle microSD-muistikortille.
Vaikka monet tahot eivät jaksa uskoa kyseisen formaatin tulevaisuuteen, on SanDisk kuitenkin tukenut uutta formaattia aktiivisesti ja yritys esittelikin CES-lehdistötilaisuudessaan uuden slotRadio-soittimen, joka toistaa slotMusic-musiikkia.
slotRadio-soitin sisältää muistikorttipaikan lisäksi 1,5 tuuman OLED-näytön, FM-vastaanottimien radiokanavien kuuntelemista varten sekä 1 000 Billboard-listalta valittua musiikkikappaletta sisältävän slotRadio mix card -nimellä kulkevan slotMusic-julkaisun.
slotRadion suositushinta Yhdysvalloissa on 99,99 dollaria ja laitteen pitäisi tulla myyntiin alkuvuoden aikana sekä Sansa.com-verkkokauppaan että RadioShack-ketjun myymälöihin. Luvassa on myös muita 1 000 kappaletta sisältäviä slotMusic-kokoelmia, joiden suositushinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 39,99 dollaria. SanDisk ei kertonut nähdäänkö kumpiakaan julkaisuja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.