Taipuuko vieras kieli? Auta AfterDawnia

Petteri Pyyny
5. tammikuuta, 2009 18:00

Näin globalisaation jyrätessä, uskoisimme, että suomalaisenkin käyttäjäkuntamme joukosta löytyy muitakin kuin "kolmea virallista kieltä" (englantia, suomea ja ruotsia -- näille kielille sivustomme on jo käännetty) puhuvia. Tähän liittyen pyytäisimme pienimuotoista apua sivustomme laajentamisessa uusille alueille. Eli lyhyesti:
Puhutko erittäin sujuvasti jotain vierasta kieltä, muutakin kuin englantia tai ruotsia? Mikäli vieras kieli -- oli se sitten saksa, venäjä, ranska tai vaikka swahili -- luonnistuu ja intoa pieneen käännösprojektiin löytyy, ota ylläpitoomme yhteyttä vaikkapa palautelomakkeemme kautta.
Käännösprojekti on "hajautettu", eli jos viitsit vaikkapa parin softan kuvaukset kääntää (lähdekielenä voit käyttää joko englantia tai suomea), sekin on jo erittäin paljon autettu. Käännösprojektit ovat "talkootyönä" tehtäviä, mutta toki hyville kääntäjille voidaan T-paitaa ja vastaavaa lähetellä :-) Niin ja toki kirjoittelemme talkootyöstä myös virallisia työtodistuksia, jos kaipaat CV:n jatkoksi kättä pidempää.
Painotamme vielä sen verran, että yläasteen + lukion yhteenlaskettu saksan/jne oppimäärä ei yleensä riitä luontevan käännöksen luomiseen, vaan haemme nimenomaan vähän laajempaa kielitaitoa omaavia käännöstalkoisiin. Myöskään Google Translaten sujuvaa käyttöä ei katsota riittäväksi taidoksi projektissa :-)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.