TPB:n työkalu muuntaa videot mobiililaitteille sopiviksi

Kaarlo Räihä
21. joulukuuta, 2008 19:34

The Pirate Bay (TPB) on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen, kun sivustolle on ilmaantunut ViO Video MobileConverter -nimellä kulkeva ohjelma, jolla pitäisi onnistua useiden eri videoformaattien muuntaminen oman mobiililaitteen ymmärtämään muotoon. Ohjelman avulla esim. TPB:n kautta ladattua sisältöä voi muuntaa haluamaansa formaattiin ja katsella sitten esim. iPhonella.
Ohjelmassa on valmiina useita eri profiileja, joiden avulla videoiden muuntaminen pitäisi onnistua iPhonen lisäksi esim. PSP-, BlackBerry- ja iPod-yhteensopivaan muotoon.
ViO Video MobileConverter on täysin ilmainen ohjelma, josta on tällä hetkellä saatavilla versio Windows-käyttöjärjestelmille. Itse videoita muuntavan osan lisäksi ohjelman yhteydessä voi asentaa internet-selaimeen erillisen työkalupalkin, jonka avulla voi etsiä ja ladata videoita useiden eri videopalveluiden tarjonnasta. Tämän jälkeen ladatut videot voi muuntaa oman mobiililaitteen ymmärtämään muotoon ViO Video MobileConverterilla ja siirtää omaan mobiililaitteeseen.
ViO Video MobileConverter ei luonnollisesti ole markkinoiden ainoa ohjelma, jolla onnistuu videoiden muuntaminen mobiililaitteille yhteensopivaan formaattiin, mutta kyseessä on ensimmäinen kerta, kun TPB julkaisee sivuston kautta tällaisen ohjelman.
Kaikki tahot eivät kuitenkaan ole täysin tyytyväisiä TPB:n toimintaan, sillä monien henkilöiden mielestä olisi parempi, jos ViO Video MobileConverter olisi julkaistu avoimen lähdekoodin ohjelmana, jolloin kaikki halukkaat olisivat voineet hyötyä ohjelman kehityksestä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.