BREIN ajoi RARBG-sivuston Ruotsiin

Kaarlo Räihä
9. joulukuuta, 2008 13:54

Hollannin antipiratismiorganisaatio BREIN on jälleen saanut ajettua yhden torrent-sivuston maasta, kun RARBG-sivusto sai 48 tuntia aikaa sulkea palvelimensa tai palveluntarjoaja LeaseWeb joutuisi tekemään sen RARBG-sivuston ylläpitäjien puolesta.
RARBG-sivusto ei kuitenkaan katoa internetistä, vaan sivuston palvelimet muuttavat Ruotsiin, jonka jälkeen sivuston toiminnan pitäisi jatkua entiseen tapaan.
RARBG-sivustolla on noin 100 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja sivustolla vierailee kuukausittain noin miljoona ihmistä.
Bulgariassa toimintansa aloittanut RARBG-sivusto on ollut aiemminkin ongelmissa, sillä sivusto joutui muuttamaan aiempien ongelmien takia palvelimensa Bulgariasta Hollantiin.
BREIN on menestynyt myös aiemmin P2P-sivustojen savustamisessa, jonka seurauksena Hollannista on muuttanut pois iso joukko tunnettuja P2P-sivustoja, kuten BTjunkie, Demonoid, What.cd ja Waffles.fm, joiden kaikkien palveluntarjoajana toimi LeaseWeb. Tänä keväänä BREIN haastoi myös suosituimpana torrent-sivustona tunnetun Mininovan oikeuteen, joten järjestön tavoitteena tuntuu olevan kaikkien P2P-jakelussa avustavien sivustojen ajaminen ulos maasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.