Dark Knight jyrää iTunesissa

Kaarlo Räihä
4. joulukuuta, 2008 10:39

Dark Knight -elokuva (Yön ritari) on menestynyt erinomaisesti sekä elokuvateattereissa että P2P-verkoissa. Ennen joulua kauppoihin ilmaantuvien DVD- ja Blu-ray-julkaisujen ennakoidaan rikkovan useita myyntiennätyksiä, jonka lisäksi elokuva on käynyt erinomaisesti kaupaksi myös Applen iTunes-verkkokaupassa.
Dark Knight on nimittäin iTunesin tämän vuoden myydyin elokuva pelkkien ennakkomyyntien avulla. Yhdysvalloissa iTunesia käyttävät kuluttajat ovat ostaneet ja vuokranneet elokuvaa ennakkoon niin paljon, että aiemmin kärkisijaa hallussaan pitänyt robottianimaatio WALL-E on joutunut luovuttamaan kärkisijansa Batmanille.
Elokuvassa esiintyvä jokeri kommentoi hyviä myyntilukuja seuraavasti: "This is what happens when an unstoppable force meets an immovable object."
Muita iTunesin kautta hyvin myyneitä tuotteita ovat elokuvien osalta Kung Fu Panda, Iron Man ja National Treasure: Book of Secrets (National Treasure: Salaisuuksien kirja). TV-sarjojen puolella suosittuja hankintoja ovat olleet Gossip Girl, Family Guy, South Park: Uncensored, Grey's Anatomy (Greyn anatomia) ja Mad Men.
Musiikin osalta suosituimpia kappaleita ovat olleet Leona Lewisin superhitti Bleeding Love ja Coldplayn suosittu Viva la Vida. Albumeiden osalta parhaiten kaupaksi käynyt tuotos on Coldplayn Viva la Vida or Death and All His Friends.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.