Uusi X360-dashboard julki (päivitetty)

Matti Robinson
18. marraskuuta, 2008 13:14

Microsoft on julkaissut uuden Xbox 360:n dashboardin. Vaikka virallinen "New Xbox Experience"-lanseeraus on vasta huomenna, niin kaikki esikatseluun rekisteröityneet käyttäjät voivat ladata uuden dashboardin jo nyt.
Uuden käyttöliittymän lisäksi Netflix on kertonut lisätietoja elokuva- ja TV-sarjakaupastaan. Se tuo Xbox 360 -käyttäjille ladattavaksi yli 12 000 elokuvaa ja TV-ohjelmaa, joista teräväpiirtona on saatavilla 300. Toistaiseksi HD videoissa on ainoastaan SD ääniraitoja, mutta monikanavaäänet, kuten lisää HD-sisältöäkin, on tulossa. Striimaaminen on Xbox Live Gold -käyttäjille ilmaista.
AfterDawnin tietoon ei ole tullut onko uusi käyttöliittymä vielä saatavilla Suomessa tai muualla Euroopassa. Xbox.com:ssa tehdään tällä hetkellä ylläpitotoimia, joten lisätietoja on odotettavissa kun sivusto jälleen aukeaa.
Päivitys: Ilmeisesti NXE ei ole saatavilla vielä Suomessa. Huomenna se kuitenkin ilmestyy suomalaistenkin saataville virallisen lanseerauksen yhteydessä -- joskin hieman karsituilla ominaisuuksilla (ei Netflix kauppaa).
Joko olet kerennyt kokeilla? Kerro kokemukset kommenteissa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.