The Pirate Bayn trakkeri saavutti 25 miljoonan käyttäjän rajapyykin

Kaarlo Räihä
17. marraskuuta, 2008 12:27

Suurta suosiota nauttiva The Pirate Bay -sivusto (TPB) on jälleen rikkonut kävijäennätyksiä, kun lauantaina sivuston blogissa kerrottiin palvelun trakkerin keräävän yhteen yli 25 miljoonaa käyttäjää.
TPB:n kävijämäärät ovat tänä vuonna kasvaneet vauhdilla, sillä 12 miljoonan käyttäjän raja trakkerilla rikottiin tämän vuoden huhtikuussa, joten trakkerin käyttäjämäärät ovat tuplaantuneet noin puolessa vuodessa.
Kävijämäärien nopean kasvun myötä TPB:n ylläpitäjät ovat joutuneet päivittämään palvelinkapasiteettiaan, mutta ylläpitäjien mukaan päivitysten eteen nähty vaiva on hyödyn arvoinen.
Kasvaneiden kävijämäärien myötä TPB:n ylläpitäjät lähettivät hakemuksen Guinnessin ennätysten kirjaan. Sivuston maineesta johtuen TPB ei kuitenkaan todennäköisesti pääse ennätysten kirjan sivuille.
Vaikka sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet nopeasti, on sivuston suosio laskenut internet-sivustojen suosiota mittaavaan Alexan listoilla. Sama kohtalo on käynyt myös niin ikään hyvää suosiota nauttineelle Mininova-sivustolle. Molemmat sivustot ovat viime aikoina menettäneet asemiaan netin eri videosivustoille ja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.