PlusTV-kanavat ilmaisjakelussa sunnuntaiaamuun asti

Kaarlo Räihä
31. lokakuuta, 2008 22:16

Antenniverkon kautta TV-ohjelmia katsovat kotitaloudet voivat tänä viikonloppuna nauttia ilmaiseksi maksukanavista, kun PlusTV ilmoitti, että sen maksukanavat ovat ilmaiseksi katsottavissa sunnuntaihin 2.11. klo 9.00 asti.
Kanavat Auki Antennikodeissa –viikonloppu antaa siis kuluttajille mahdollisuuden tutustua MTV3 MAX-, MTV3 Fakta-, Sub Leffa-, Sub Juniori-, KinoTV-, Disney Channel-, Nickelodeon-, Music Television-, Eurosport-, Discovery Channel-, URHEILU+KANAVA-, SVT Europa- ja DIGIVIIHDE-kanavien tarjontaan ilmaiseksi.
Huomenna kyseisten kanavien ohjelmatarjonnasta löytyy mm. Formula 1 Brasilian GP: Aika-ajot, Jalkapallon Espanjan liiga Valencia – Racing sekä Tarzan 2- ja Kuin raivo härkä -elokuvat. Valitettavasti Formula 1 -kauden päättävää Brasilian GP:tä ei ilmaisen katselun aikana nähdä, sillä PlusTV:n tiedotteen mukaan: "Nykyiset lähetysoikeussopimukset eivät mahdollista suorien Formula 1 –kisalähetysten esittämistä salaamattomana".
Ohjelmien katsomista varten ei siis tarvita PlusTV-korttia, joten kanavat näkyvät myös niissä digibokseissa, joissa ei ole kortinlukijaa. Jos kanavat eivät näy suoraan, kannattaa oman boksin kanavahaku suorittaa uudelleen.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.