DigiExpo starttasi tänään kuluttajille

Kaarlo Räihä
31. lokakuuta, 2008 13:00

Digitekniikan tuulahduksia esittelevä DigiExpo-tapahtuma avautui tänään kuluttajille Helsingin Messukeskuksessa. Koko viikonlopun kestävillä messuilla eri valmistajat esittelevät mm. kotiteatteriuutuuksia, tietokoneita, digikameroita, konsolipelejä, televisioita, matkapuhelimia ja teräväpiirto-ohjelmia.
Yrityksistä tapahtumassa ovat mukana mm. Bang & Olufsen, Canon, Digita, EA, Elisa, Fujitsu Siemens Computers, HP, LG, Logitech, Microsoft, Nintendo, Olympus, Pioneer, Samsung, Sony, Ubisoft ja Welho.
Uusien tuotteiden ja palveluiden tutustumisen ohella messuvieraat voivat tutustua esim. tietoisku- ja pelilavan antimiin, joissa kerrotaan mm. kotiteatterin äänentoistosta ja pelikonsoleiden mediaominaisuuksista. Lauantaina paikalla on mahdollista nähdä myös So Called Plan -yhtye ja sunnuntaina vastaavasti Carmen Gray.
Päiväliput tapahtumaan maksavat 13 euroa aikuisille ja 9 euroa opiskelijoille, lapsille (7-15 v.), eläkeläisille ja varusmiehille. Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäviin Skiexpo- ja BoardExpo-tapahtumiin, jotka valottavat kuluttajille talven harrastusmahdollisuuksia.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.