MusicTV avasi musiikkivideoita tarjoavan videosivuston

Kaarlo Räihä
28. lokakuuta, 2008 19:28

Musiikkivideoiden tarjonta internetin eri videopalveluissa on nykyisellään erittäin kattavaa. Nyt musiikkivideoiden tarjonta on laajentunut vielä entisestään, kun MusicTV avasi tänään oman MTVMusic.com-sivuston, jonka kautta kuluttajat pääsevät tutustumaan yli 16 000 musiikkivideoon.
Tarjonnasta löytyy virallisten musiikkivideoiden lisäksi mm. MusicTV:n omia Unplugged-nauhoituksia, haastatteluita ja videopätkiä MusicTV:n järjestämistä tapahtumista. Palvelun tarjonta ei ainakaan vielä kata MusicTV:n kaikkia arkistonauhoja, mutta tarjontaa on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa.
Videoiden laatu vastaa monien videoiden kohdalla esim. YouTuben tarjontaa, joten laadun osalta palvelu ei erityisemmin houkuttele käyttäjiä. MTVMusic.com osaa kertoa videoista niiden ohjaajan, ja palvelu mainitsee artistin ja soivan kappaleen ohella myös sen, miltä levyltä kyseisen kappaleen voi mahdollisesti löytää ja mikä levy-yhtiö on kyseisen levyn julkaissut. Tämän lisäksi palveluun rekisteröityneet käyttäjät voivat kommentoida videoita ja arvostella niitä. Sivuston videoita voi myös helposti liittää esim. omiin blogi-kirjoituksiin ja ainakaan toistaiseksi videoiden yhteydessä ei näytetä mainoksia, joten musiikkivideoiden makuun pääsee ilman television puolelta tuttuja mainoskatkoja.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.