Uuden PSP:n näytössä ongelmia

Kaarlo Räihä
22. lokakuuta, 2008 11:58

Sony ilmoitti Leipzig Games Convention -pelimessuilla tuovansa myyntiin uuden version PSP-konsolista. Uuden version yksi suurimmista uudistuksista on Sonyn mukaan laitteen uusittu LCD-näyttö, mutta valitettavasti PSP-3000-mallinimeä kantavan uutukaisen näyttö on osoittautunut osittain edellisiä näyttöjä huonommaksi.
PSP-3000:n uuden näytön ongelmat havaittiin ensin useilla peliaiheisilla foorumeilla, jonka jälkeen Sony myönsi, että uudistettu näyttö voi näyttää huonoon lomituksen poistoon verrattavia ongelmia kuvassa. Sonyn mukaan ongelmaa ei voi korjata firmware-päivityksellä, joten kyseessä on uusien näyttöjen "ominaisuus", jolla on pyritty korjaamaan edellisten PSP-versioiden näytöissä esiintyneitä ongelmia, jotka näkyvät näytöllä kuvan häntimisenä (ghosting).
Ongelma näkyy selvemmin pysäytyskuvissa, eivätkä kaikki uuden konsolin omistajat edes huomanneet ongelmaa, ennen kuin ongelma tuotiin julki. CNET:in toimittaja John P. Falcone suosittelee kuitenkin kaikille konsolin ostoa harkitseville, että nämä testaavat laitetta ennen ostoa, jotta potentiaalisille asiakkaille selviää ongelman mahdollinen häiritsevyys omalla kohdalla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.