Wowittajille oma lehti

Lauri Jämsä
24. syyskuuta, 2008 17:01

H-Town Oy kertoo lehdistötiedotteessaan julkaisevansa Suomessa uuden lehden, joka keskittyy World of Warcraft -verkkoroolipelin maailmaan.
H-Town on Suomen johtava pelimedian kustantaja, joka julkaisee tällä hetkellä kolmea aikakauslehteä ja useita eri verkkomedioita. Pelaaja- ja Anime- ja PELAA!-lehdistään tunnettu kustantamo kertoo uuden erikoisjulkaisun kohderyhmänä olevan yli 12-vuotiaat nuoret miehet ja naiset. Lehden kerrotaan yrittävän tavoittaa perinteisiä pelilehtiä laajempaa kohderyhmää, muun muassa myös naisia ja aikuispelaajia.
17.10.2008 julkaistavan erikoispainoksen luvataan käsittelevän asiantuntevin ottein World of Warcraft -maailmaa kokonaisuudessaan. Jutuissa keskitytään muun muassa itse peliin, pelaajiin ja miljoonien pelaajien pelin ympärille rakentamaan elämäntapailmiöön.
WoW on maailman suosituin verkkoroolipeli yli 10 miljoonalla pelaajallaan. Verkkoroolipelimarkkinoista pelillä on yli 60 prosentin markkinaosuus. Suomessakin pelaajia arvioidaan olevan kymmeniä tuhansia, jolla H-Town perusteleekin erikoispainoksen julkaisun tarpeellisuutta.
Lehdelle jo avatuilta kotisivuilta löytyy lisätietoa tulevasta julkaisusta. Sivuille ilmestyy myös ennen itse lehden ilmestymistä artikkeleita, joissa käsitellään muun muassa marraskuussa julkaistavan Wrath of the Lich King -lisäosan betatestausta ja lehden tuotantoa.
World Of Warcraft -erikoispainos tulee saataville lehtipisteisiin kautta maan 17. lokakuuta 2008.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.