Miljoonan viestin raja rikki AfterDawnin keskustelualueilla

Petteri Pyyny
27. elokuuta, 2008 23:51

Eräs näistä sivuston lähes kymmenvuotisen historian isommista merkkipaaluista tuli tänään kohdalle, kun puolenpäivän aikoihin suomenkielisille keskustelualueillemme kirjoitettiin kautta aikain miljoonas viesti.
Avasimme suomenkieliset keskustelualueemme nykymuodossaan vuoden 2001 syyskuussa, joten tuo suht huikea miljoonan viestin raja saavutettiin aika tarkkaan seitsemässä vuodessa. Tahti on tosin viime vuosina kiristynyt ja seuraavaa tasamiljoonaa tuskin tarvitsee seitsemää vuotta odotella.
Englanninkieliset, ruotsinkieliset, suomenkieliset sekä erinäköiset erikoisalueet yhteenlaskettuna AfterDawnin tietokannasta löytyy mukavahko viiden miljoonan viestin varasto teknologiaan ja digivideoon keskittyvää asiaa. Ja kenties juuri se, että valtaosa suomenkielisten keskustelualueidemme viesteistä oikeasti liittyykin edes jollain tavalla tietotekniikkaan tai digitaaliseen videoon, tekee tästä merkkipaalusta entistä vaikuttavamman luvun.
Tässä välissä haluan ottaa virtuaalisen hattuni pois päästä ja kumartaa erittäin syvää moderaattoritiimillemme, joka on onnistunut pitämään forumin aivan uskomattoman loistavassa vireessä kaikki nämä vuodet. Eli kaikki nykyiset ja entiset moderaattorit, taputtakaa itseänne olalle ja olkaa ylpeitä työstänne.
Aivan lopuksi tietysti kiitos teille kaikille, kymmenille tuhansille rekisteröityneille käyttäjillemme, jotka olette olleet mukana tämän "virtuaalisen tietopankin" rakentamisessa omalta osaltanne. Joidenkin teidän panos on ollut valtava, tuhansien viestien suuruinen -- jotkut ovat kenties vain kerran kirjoittaneet forumille, mutta sekin pisara on ollut yksi osa kokonaisuuden rakentamisessa.
Kiitos.
-Petteri Pyyny
AfterDawn.com

Päivitys: Koska aihe herätti aika suurta mielenkiintoa, kaivoin "parhaan arvauksen" tietokannasta siitä, mikä oli miljoonas viesti. Tässä linkki kyseiseen oksen kirjoittamaan viestiin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.