Paramount hyvittää 10 dollaria DVD-Blu-ray-siirtymästä

Kaarlo Räihä
16. elokuuta, 2008 11:03

Suuren DVD-kokoelman muuntaminen Blu-ray-kokoelmaksi ei valitettavasti onnistu sormia napsauttamalla, sillä kaikkia DVD-elokuvia ei ole vielä saatavissa Blu-ray-elokuvina ja tämän lisäksi DVD-elokuvien korvaaminen Blu-ray-elokuvilla käy raskaaksi lompakolle.
Nyt Paramount-elokuvastudio aikoo helpottaa kuluttajien siirtymistä Blu-ray-formaattiin tarjoamalla kuluttajille 10 dollarin hyvityksen, jos nämä ovat ostaneet tietyistä elokuvista sekä Blu-ray- että DVD-versiot. Nykyinen tarjous koskee Blu-ray-levyillä pian nähtäviä Transformers-, The Godfather- (Kummisetä), Old School-, Stardust- (Tähtisumua), Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street- (Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi) ja Zodiac-elokuvia. Elokuvia saattaa tulla hyvityslistalle vielä lisää, sillä kampanja on voimassa ensi vuoden loppuun saakka.
Valitettavasti vastaavaa kampanjaa ei nykyisten tietojen valossa nähdä Suomessa tai Euroopassa, vaan kampanja on tarkoitettu ainoastaan Yhdysvalloissa asuville kuluttajille.
Helmikuussa vastaavan kampanjan aloitti Disney, joten myös muut studiot saattavat tarjota kuluttajille taloudellisia kannusteita Blu-ray-siirtymän helpottamiseksi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.