iPhone 3G myyntiin, myös Verkkokauppa.com:iin? - katso video

Jari Ketola
11. heinäkuuta, 2008 8:54

Kuten kaikki varmastikin tietävät, iPhone 3G on tullut myyntiin tänään. Laitetta on myyty Suomessa tätä kirjoitettaessa jo yli 8 tunnin ajan, mutta Engadgetin hörhöt halusivat päästä laitteeseen käsiksi mahdollisimman pian ja matkustivat Uuteen-Seelantiin saadakseen laitteen käsiinsä.
Engadget on julkaissut myös videon iPhone 3G:n ominaisuuksista ja App Storesta ladattavista ohjelmista. Uusi v2.0 firmware on ladattavissa myös 2G iPhonelle, jonka lisäksi v2.0 firmware on jo murrettu ja jailbreakin pitäisi tulla lähiaikoina kaikkien saataville. Vanhan iPhonen päivittäminen vaatii myös iTunes v7.7:n asentamisen. Muiden muassa ZiPhonen tekijä Zibri on kuitenkin suositellut olemaan päivittämättä, mikäli jailbreakin haluaa säilyttää.
Engadgetin video:


Oletko sinä hankkinut jo Soneran iPhone 3G:n? Kerro mielipiteesi laitteesta tuoreeltaan kommentoimalla uutista!
Päivitys: Aamulehti uutisoi Verkkokauppa.com:n aloittavan iPhone 3G:n myynnin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Verkkokauppa.com siirtyy Elisan ja Saunalahden liittymistä Sonera-kauppiaaksi. Aamulehden mukaan myös Elisa harkitsee iPhonen ottamista valikoimaansa, joten laite voi olla syksyyn mennessä myös Elisan ja Saunalahden asiakkaiden saatavilla - toivottavasti myös edullisempiin kytkyhintoihin.

iPhonet laitevertailussa
Apple iPhone (8GB)Apple iPhone (16GB)Apple iPhone 3G 8GBApple iPhone 3G 16GB
Ei arvosteluja
3G puhelimet

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.