LG:ltä täysi pikselitakuu Full HD -televisioille

Kaarlo Räihä
8. heinäkuuta, 2008 20:32

Elektroniikkajätti LG on yllättänyt kuluttajat nyt mukavilla uutisilla, sillä yhtiö tarjoaa jatkossa täyden pikselitakuun kaikille yhtiön Full HD -televisioille. Takuu kattaa kaikki LG:n plasma- ja LCD-televisiot ja se on voimassa kaksi vuotta taulutelevision ostopäivästä lähtien.
"Valmistajasta ja valmistustekniikasta riippumatta on mahdotonta taata täysin pikselivirheettömiä taulutelevisioita" kommentoi LG Electronicsin TV-tuotteista vastaava myyntipäällikkö Jan Lindgren yrityksen lehdistötiedotteessa. "Televisioissa voi olla viallisia tai huonoja pikseleitä, ja asiaa on hankala valvoa. Asiakkaamme eivät kuitenkaan saa kärsiä tästä, vaan vaihdamme television uuteen jos siinä on yksikin virheellinen pikseli" jatkaa Lindgren.
Täysi pikselitakuu on toistaiseksi vielä kohtuullisen harvinainen näky televisioiden ja monitorien takuuehdoissa. Monet valmistajat ovat tarjonneet laitteilleen yleensä ISO 13406-2 -standardin kakkosluokan pikselitakuuta, jossa täysin viallisia pikseleitä saa olla kaksi kappaletta tai osittain viallisia pikseleitä viisi kappaletta. Valmistajien ohella myös tietyt jälleenmyyjät tarjoavat omia takuuehtoja, joiden avulla ostamansa näyttölaitteen voi saada täyden pikselitakuun pariin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.